BVL Bouwadvies: Nieuws

Nieuws

  • BVL Bouwadvies is als 1 van de 3 bureaus geselecteerd om bouwbegeleiding te mogen doen voor het project Ik Bouw Betaalbaar in Den Haag. Als 1e zullen er kavels hiervoor beschikbaar zijn in Deelplan 20 in Ypenburg en aan de Cannenburglaan in Den Haag. Zie voor verder info over het project de site: https://www.denhaag.nl/ik-bouw-in-Den-Haag/to/Informatiebijeenkomst-financieringsregeling-IbbDH.htm?platform=hootsuite[https://www.denhaag.nl/ik-bouw-in-Den-Haag/to/Informatiebijeenkomst-financieringsregeling-IbbDH.htm?platform=hootsuite]
    Lees meer ›
  • In steeds meer gemeenten initiatieven voor partikulier opdrachtgeverschap. Hoekse Waard, Westland, Midden Delfland. Wij zijn ook een van de geselecteerde bureau's die onze diensten in Almere mogen aanbieden.
    Lees meer ›
  • Woensdag 20 maart 2013 om 16:00 opening Steunpunt Hillegersberg! Vanuit dit steunpunt zal zowel BVL Bouwadvies als Adviesbureau Funderingsherstel in samenwerking met Banning Architecten informatie gaan geven over bestaande funderingen en kunnen we indien noodzakelijk adviezen geven, projecten begeleiden of een funderingsonderzoek uitvoeren.
    Lees meer ›